Най-важното астрологично събитие, което ще оцвети седмицата е  Есенното равноденствие

...
Най-важното астрологично събитие, което ще оцвети седмицата е  Есенното равноденствие
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Най-важното астрологично събитие, което ще оцвети седмицата е  Есенното равноденствие и влизането в новия сезон, есента. На 23 септември Слънцето, което е главен източник на сила и светлина мина в съществения знак Везни, знак на хармонията, равновесието, салдото. В продължение на 30 дни главната тематика ще бъде обвързвана с равновесието: търсене на компромисни решения в една или друга област, нужда от реализиране на баланс в противоположни сфери, хармонизиране на взаимоотношения.
Какви промени настъпват с есенното равноденствие?
Есенното равноденствие е един от четирите специфични дни в годината. В този ден цялата Природа е в равновесие, денят и нощта се изравняват по своята дълготрайност, настава баланс сред тъмнината и светлината, сред мъжката и женската сила, сред духовното и материалното, сред даването и приемането. Тази естетика трансформира деня в един от специфичните дни в годината. В този ден човек може да се изкачи посредством осъзнатост на едно ново равнище в своето развиване. Ефектът от есенното равноденствие продължава няколко дни.

Слънцето в знака Везни дава опция за  съществени промени в разнообразни сфери от живота на зодиакалните знаци. Влиянието на знакът  в допълнение е подсилено от Марс, който дава отговор за дейностите, силата, пристрастеността. Марс във Везни е търпелив, търсещ компромисни решения.  В разнообразни житейски области ще се наложи да се реализира   равновесие, а споровете ще бъдат решавани посредством диалогичност и взаимни отстъпки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР